De mensen achter Wineheaven

WineHeaven.nl is in 2011 ontstaan uit pure passie voor wijn. Een gezond en snel groeiend wijnbedrijf met veel tevreden consumenten als klant door heel Nederland. Speciaal voor Den Haag en omstreken levert Wineheaven ook aan de betere restaurants, bars en hotels. Het vaste team van Wineheaven bestaat uit Paul Ballieux en Josje Ballieux-Boode. We leveren door heel Nederland. We werken met een professionele koeriersdienst, je wijn komt goed ingepakt bij je aan. En is er per ongeluk een fles kapot? Dan is dat ons probleem, jij krijgt altijd je complete bestelling heel thuisbezorgd. En ben je niet thuis? Dan levert de koerier het af bij de buren.

Wineheaven is betrouwbaar

We investeren in een betrouwbare website, zijn secuur in het behandelen van klachten en beantwoorden met plezier al je vragen. Bel ons maar of vul het contactformulier in, je zult merken dat we snel reageren.

Wineheaven garantie

Wijn is onze passie, klanten zijn ons dierbaar. we zijn servicegericht en bereikbaar. Elke wijn uit ons assortiment hebben we geproefd en gekeurd. We zijn zo overtuigd dat je onze wijn kunt waarderen dat we 14 dagen bedenktijd geven. Zo hoort dat volgens ons, we staan achter onze wijnen en willen dat graag aan u bewijzen.

Wineheaven reviews van klanten

Wat zeggen klanten over wineheaven? Lees de reviews op Yelp en trustpilot Voor leuke acties en reacties ga je naar onze Wineheaven facebook pagina, of de Wineheaven google plus pagina. Voor zakelijke vragen staan we op de Wineheaven linkedin Pagina.

Paul Ballieux

Wineheaven is al jarenlang de grote passie van Paul Ballieux, trotse eigenaar en oprichter van Wineheaven. Hij is niet bepaald een onbekende in de wijnwereld. Zo doorliep hij de Hotelschool in Den Haag, was hij voorheen betrokken bij het wijnbedrijf WD Nederland en werkte hij daarvoor al sinds 1995 in de horeca van kok tot sommelier, van Nederland tot Luxemburg en Frankrijk. De website wineheaven.nl is heeft zijn 5 jarig jubileum al gevierd en vele klanten bestellen trouw hun wijn bij ons. Daar zijn we maar wat trots op.

Enkele jaren geleden heeft Paul Ballieux meegedaan aan het TV programma Wie is de Chef, waarin hij als absolute wijnkenner werd ontmaskerd. Wie is de chef Paul Ballieux

Op het wineheaven Youtube kanaal kun je hem zien vertellen over zijn passie.

Daarnaast heeft hij een grote passie voor online marketing, met zijn marketingbureau www.aandachtmarketing.nl

Zo schrijft hij alle SEO content, beleeft de website binnenkort een enorme migratie naar een nieuw platform en voert hij zelfstandig de meeste werkzaamheden daarvan uit. Wijn en marketing zijn duidelijk een goede combinatie.

Marcel Ballieux

Zijn vader, Marcel Ballieux, bracht hem de grondbeginselen van wijn bij. Nu is hij betrokken als bedrijfsadviseur en geeft hij als wijnkenner zijn mening over nieuwe wijnen.

Josje Ballieux-Boode

Zijn vrouw Josje Balllieux-Boode is steun en toeverlaat, met haar organisatietalent en scherpe kijk op zaken.

Wineheaven en Wijnproeverijen

Voor de echte fijnproever organiseren we ook proeverijen. Schrijft u zich in per email of met het contactformulier voor de nieuwsbrief, van de wijnproeverijen in Den Haag en Leidschendam of vraag om een offerte voor een wijnproeverij bij u thuis vanaf 10 personen.

Contact met Wineheaven?

We geven graag persoonlijk wijnadvies, dat is onze passie. Maar ook als je vragen hebt over een bestelling of de beschikbaarheid van een specifieke wijn:  Laat een bericht achter via de contactpagina.