Waarom Wineheaven ?

Gegarandeerd top wijn.

Wijn is onze passie. Elke wijn uit ons assortiment hebben we geproefd en gekeurd. We zijn zo overtuigd dat je onze wijn kunt waarderen dat we 14 dagen bedenktijd geven. Witte wijn is onze specialiteit, al zijn sommige wijnhuizen zo goed dat ze ons overtuigen om ook hun rode wijn te voeren.

Afgestemd advies.

Wineheaven selecteert de beste wijnen op basis van jarenlange ervaring en uitgebreide analyse van wensen van onze klanten. We zijn altijd op zoek naar de perfecte balans van prijs en kwaliteit.

Betrouwbaar.

We investeren in een betrouwbare website, zijn secuur in het behandelen van klachten en beantwoorden met plezier al je vragen. Door onze niet goed, geld terug garantie weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt.

Ja we zijn open

Wijn thuisbezorgd

Lekker thuis wijn bestellen, geen dozen dragen en netjes afstand houden van de bezorger als hij de dozen voor de deur aflevert. Dat is alles wat je hoeft te doen om van de beste wijnen van Nederland thuis te genieten.

Geen bezorgkosten

Waar zijn die bezorgkosten? Die hebben we tijdelijk uitgezet, zodat je kunt bestellen wanneer en hoeveel je wil. Het is daardoor (en doordat iedereen thuisbezorging wil) iets drukker dan normaal, een dag of 3 is realistisch.

Sinds 2011

In 2011 begon het avontuur en startten we een online webwinkel voor wijn. Nu zijn we maar wat trots dat we bij de top 100 webwinkels voor wijn worden gerekend.